Veranderingen in de praktijk

by in Nieuws 13 juni 2023

2023 is een jaar waarin al veel is gebeurd binnen de praktijk en er staat nog het een en ander op de planning. Inmiddels zijn Nadia en Tessa beide bevallen en ook alweer terug op de praktijk. Nadia sinds half mei en Tessa sinds 2 weken. Zij hebben er weer zin in om iedereen te zien en te spreken!

Maar wij gaan ook per 1 juli afscheid nemen van Annemiek, zij gaat ook een nieuw hoofdstuk in en mag gaan genieten van haar pensioen! Annemiek heeft samen met Christel bijna 20 jaar geleden de praktijk opgericht en met veel plezier de praktijk opgebouwd (samen met Christel, Nadia en Tessa) tot waar we nu zijn. Wij gaan Annemiek ontzettend missen en nemen haar wijze adviezen mee voor in de toekomst. Diëtistenpraktijk de Linge gaat als maatschap door met Christel, Nadia en Tessa. Daarnaast blijven Milou en Mirjam natuurlijk het team ondersteunen.