Samen koken met je kind

by in Nieuws 16 juni 2023

Het is soms een hele uitdaging om je kind groente te laten eten. Zeker tijdens de peuterleeftijd (peuterpubertijd) kan dit een grote uitdaging zijn aan tafel. Het ene kind zal meer moeite hebben met gevarieerd eten dan het andere. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kan doen als ouder om je kind gevarieerd te laten eten. 1 daarvan is samen koken. Het wordt dit weekend mooi weer, veel mensen zullen gaan barbecueën. Laat je kind meehelpen met de voorbereidingen. Deze meid lustte geen courgette, maar heeft nu heerlijk gesmuld hiervan, die ze zelf gekruid heeft!

Maak jij je wel eens zorgen of je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Kan je wel wat tips gebruiken om je kind beter te laten eten? Neem dan contact op met ons voor het maken van een afspraak of meer informatie.