Gratis maaltijdplanner!

by in Nieuws 6 januari 2021

De oplettende volgers hebben het waarschijnlijk al opgemerkt: sinds kort hebben wij een nieuwe website en een nieuw fris logo gekregen. Wij hebben nu de mogelijkheid om de blogs en recepten die wij op Facebook en Instagram zetten ook op de website te plaatsen. Zo zijn ze voor iedereen makkelijk terug te vinden

Om dit te vieren hebben wij mooie fruitpennen besteld voor onze cliënten. De komende weken zullen deze tijdens het spreekuur uitgedeeld worden. 

Ter ere van de nieuwe website geven wij ook een gratis maaltijdplanner weg. Wat je hiervoor moet doen:

  • Like het Facebookbericht over de gratis maaltijdplanner.
  • Geef in een reactie aan welk recept je graag terug wil zien op de website.
  • Binnen 1 week ontvang je van ons de maaltijdplanner via Messenger.

Met veel plezier maken wij voor jullie wekelijks een nieuw recept. Denk hierbij aan ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes. Wij vinden het een uitdaging om een gezondere versie van een recept te maken zonder pakjes en zakjes. Maak het ons in de keuze voor een recept dus vooral niet te makkelijk!

Wij merken onder andere tijdens onze spreekuren dat onze recepten en blogs veel positieve reacties krijgen. Ondanks dat er veel tijd in gaat zitten doen wij dit graag. Wij vinden het daarom altijd leuk om te zien als een bericht geliket wordt of gedeeld met vrienden/familie.