Eiersalade

by in Recepten 21 augustus 2020

Eiersalade is lekker op een toastje of plakje komkommer als je visite hebt. Maar dit recept kan ook goed gebruikt worden als broodbeleg of op een cracker. Het recept past ook binnen een koolhydraat beperkt voedingspatroon.

Benodigdheden
  • 6 eieren
  • 125 gram light zuivelspread
  • Peper naar smaak

Optioneel:

  • 1 theelepel kerriepoeder
  • Bieslook of fijn gesnipperde ui
  • Fijngesneden augurk
  • Snufje zout
Bereidingswijze
  1. Zet de eieren op met koud water en laat 7 minuten koken.
  2. Koel en pel de eieren af.
  3. Snijd de eieren in kleine stukjes.
  4. Meng de eieren met de zuivelspead, peper en eventueel andere smaakmakers in een kom.
  5. Bewaar de eiersalade in een afgesloten bak in de koelkast dan is deze ongeveer 1 dag houdbaar.