Wraprolletjes met zalm

by in Recepten 5 maart 2021

Dit borrelhapje is ideaal als je onverwachts visite krijgt. Alle ingrediënten zijn namelijk langer houdbaar zolang de verpakking nog niet geopend is geweest. Daarbij is dit hapje binnen 5 minuten klaargemaakt. Natuurlijk kunnen er ook nog verse ingrediënten aan toegevoegd worden zoals sla.

Ingrediënten:
  • Zalm uit blik
  • Volkoren tortillawraps
  • Kappertjes
  • Zuivelspread light
  • Peper
Bereidingswijze:
  • Verwijder de graat van de zalm.
  • Leg een wrap op een bord of snijplank en besmeer deze met een laagje zuivelspread.
  • Leg vervolgens een strook zalm over het midden van de wrap en bestrooi met wat kappertjes
  • Voeg naar smaak nog gemalen peper toe.
  • Rol de wrap op en snijdt vervolgens in plakjes. Door de zuivelspread blijven de plakjes goed opgerold. Maar er kunnen nog satéprikkers gebruikt worden om ze beter bij elkaar te houden en makkelijk uit te delen.