Nationale groente- en fruitdag 2021

by in Nieuws 14 oktober 2021

Vandaag, donderdag 14 oktober, is uitgeroepen tot de nationale groente- en fruitdag. Deze dag wordt voor de tweede keer georganiseerd door het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF). De missie van het NAGF is het verhogen van de consumptie van groenten en fruit. Het thema van dit jaar is ‘Ga voor een kleur break’.  Met als doel:

Om 16:00 uur ’s middags snacken we met groenten en fruit onze middagdip eruit!

Als Diëtistenpraktijk willen wij jullie natuurlijk graag inspireren met leuke recepten. Hieronder zien jullie alvast een aantal van onze favorieten. Natuurlijk is een variatie van verschillende soorten fruit en (snack)groente ook snel, makkelijk en altijd goed!

Vandaag delen wij via onze story’s nog een aantal leuke recepten en foto’s van onze eigen kleurbreaks.