Vacature Diëtist (eetstoornissen)

by in Nieuws 11 april 2024

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding; naast voeding zijn beweging en gedragsverandering belangrijke onderwerpen binnen onze praktijk. In bijna 20 jaar tijd is Diëtistenpraktijk de Linge uitgegroeid tot een praktijk met vestigingen in Elst, Arnhem, Driel, Elden, Heteren, Opheusden, Veenendaal en Bennekom. Door onze persoonlijke aandacht en specialisaties op het gebied van onder andere overgewicht, eetstoornissen, Diabetes, Prikkelbaar Darm Syndroom en ondervoeding streven wij ernaar iedereen een uniek en passend dieetadvies te geven.

Diëtistenpraktijk de Linge is nu op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega!

Wat ga je doen?

Vanwege uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een leuke collega die ons kan komen ondersteunen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit voor het behandelen van eetstoornissen. Ervaring in het behandelen van eetstoornissen is een pluspunt. Als je die ervaring niet hebt, maar je wilt wel graag met deze doelgroep aan de slag gaan, dan willen wij je ook een opleidingstraject aanbieden. Naast je inzet voor de doelgroep met eetstoornisproblematiek, word je ook ingezet binnen de reguliere eerstelijnszorg.

Wie zijn wij?

Als praktijk hebben wij veel ervaring in de behandeling van eetstoornissen. Hierbij werken we samen en hebben we goede contacten met o.a. huisartsen, psychologen en klinieken in de regio.

Binnen de praktijk staan vertrouwen en gelijkwaardigheid centraal, zowel naar onze cliënten als in de omgang met elkaar. Ons team bestaat nu uit 5 diëtisten en 1 praktijkassistente. Naast het werk organiseren we regelmatig ontspannende en verbindende activiteiten, om een hecht en gezellig team te vormen waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek
 • Je ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je bent lid van (of bereid om lid te worden) van de NVD of DCN
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto
 • Je kan zelfstandig spreekuren en huisbezoeken uitvoeren met daarbij alle behorende werkzaamheden, zoals dossiervorming en informatievoorziening naar cliënten, verwijzers en zorggroepen

Pre:

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring
 • Je hebt ervaring met het softwareprogramma Evry
 • Je bent gespecialiseerd of je wilt je graag verder specialiseren in de behandeling van eetstoornissen

Wat bieden wij jou?

 • Contract op basis van ZZP of loondienst. Bij loondienst wordt het loon ingeschaald conform CAO Ziekenhuizen, FWG 50
 • Startdatum en aantal uren in overleg
 • Scholingsbudget
 • De mogelijkheid om van elkaar te leren. Collega’s zijn altijd beschikbaar voor vragen. Intervisies met een andere diëtistenpraktijk worden 4 x per jaar georganiseerd

Hoe solliciteer je?

Meteen enthousiast? Wij ontvangen graag uiterlijk 10 mei jouw motivatiebrief en cv op ons emailadres:
info@lingevoeding.nl.
Graag lezen wij hierin terug waarom juist het aandachtsgebied eetstoornissen jouw interesse heeft. Waarom ben jij de geschikte kandidaat voor het behandelen van deze doelgroep?

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch bereikbaar op
0481-374546 of stuur een mail naar info@lingevoeding.nl. Wij vertellen je graag meer over de functie en onze praktijk.

Bij aanstelling vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren.